Styrelsen 2019

Victoria Westin-Ericsson

Ordförande

Matte till Enzo, hane av rasen tibetansk terrier född november 2012. Utbildad ringsekreterare från 2011, sekreterare rallylydnad/lydnad och skrivare rallylydnad sedan 2017. Tävlat i rallylydnad sedan 2016 och provat på lydnad. Tränar ID-spår och viltspår.
Muta till instruktör efter kurs uppskattas ♥ 

Malin Mattsson

Sekreterare

Är precis i skiftet mellan två karriärer. Ros, en malletik på snart 9 år, har jag haft turen att kunna tävla lydnad, sök, spår och skydd med. Speciellt skyddet och söket har vi gillat extra mycket. Min nya partner i framförallt brukset är också en malinois. Hon heter Yin och är född maj 2018. Vi siktar på en att ha en rolig karrär tillsammans framöver ♥ 
Inom Brukshundklubben är jag utbildad tävlingsledare, sekreterare och allmänlydnadsinstruktör.

Linnéa Lundberg

Kassör

Matte till Dansa och vi har tävlat spår, lydnad, rallylydnad och utställning. Numer är Dansa pensionär och lever ett härligt familjeliv istället! Med tidigare hundar har jag även tävlat i agility och viltspår. Utbildad allmänlydnadsinstruktör. Sekreterare, tävlingsledare och domare i lydnad. Sekreterare och skrivare i rallylydnad samt MH-figurant.

Mikael Magnusson

Vice ordförande

Kommer

Emelie Jansson

Ledamot

Spenderar min tid med min bättre halva Astro, en Golden Retriever på 6 år. Har tävlat lydnad och personsök men då Astro är pensionerad p.g.a. dålig kropp sedan ett år tillbaka njuter vi nu av pensionärslivet tillsammans. Ni finner mig ofta med en kamera i högsta hugg!

Anna Lundberg

Ledamot

Är från juni 2019 bosatt i Vännäs, Umeå p.g.a. jobb. Intresserad av framförallt nosework men även provat på rallylydnad, lydnad, bruks, viltspår och utställning. Utbildad TL i bruks, lydnad och nosework.

Helene Rudh

Ledamot

Jobbar som väktare tillsammans med min 4 åriga Rottweiler Freja, utbildad väktarhund. Intresserad av skydd och bruksspår samt den mentala biten inom rasutveckling.

Emilia Lundin

Suppleant

Bor med mina 2 aussies Tira, 1 år och 8 månader, och Poppa, 10 månader. Vi tränar agility och lydnad, och snart är planen att börja tävla med den äldre nu när hon är agilitymyndig.

Camilla Bronning

Suppleant

Har just nu australisk kelpie, vorsteh och jämthund i huset. Öppen för det mesta inom hunderiet och har under årens lopp tävlat i lydnad, spår samt sök. Har även “fuskat” inom agility, utställning och nosework. Kelpiesarna har nöjet att träna rally, trix och agility med döttrarna – hittills bara roligt, gotta och inga krav, vilket passar den 10-åriga kelpiedamen alldeles utmärkt.

Helena Samuelsson & Kristina Lindqvist

Revisorer

Anette Oskarsson & Maria J Johansson

Revisorsuppleanter