Styrelsen 2020

Du kan kontakta hela styrelsen genom att maila info@bodensbrukshundklubb.se

Victoria Westin-Ericsson
ordforande@bodensbrukshundklubb.se

Ordförande

Matte till Enzo, hane av rasen tibetansk terrier född november 2012. Utbildad ringsekreterare från 2011, sekreterare rallylydnad/lydnad och skrivare rallylydnad sedan 2017. Tävlat i rallylydnad sedan 2016 och provat på lydnad. Tränar ID-spår och viltspår.

Malin Mattsson
sekreterare@bodensbrukshundklubb.se

Sekreterare

Är precis i skiftet mellan två karriärer. Ros, en malletik på snart 9 år, har jag haft turen att kunna tävla lydnad, sök, spår och skydd med. Speciellt skyddet och söket har vi gillat extra mycket. Min nya partner i framförallt brukset är också en malinois. Hon heter Yin och är född maj 2018. Vi siktar på en att ha en rolig karrär tillsammans framöver ♥ 
Inom Brukshundklubben är jag utbildad tävlingsledare, sekreterare och allmänlydnadsinstruktör.

Elin Laestadius
kassor@bodensbrukshundklubb.se

Kassör

Nybörjare på brukshundsklubberiet men är både driven och intresserad av att testa på allt och ingenting. Min bästa vän och kompanjon i vardagen är Gimli, en 1 år och två månader ung schäferslyngel. Vi har hittills mest tränat en del lydnad men är nyfiken på både IGP, rally och sök. Vi har inga ambitioner för tävling i nuläget utan fokuserar på att ha roligt tillsammans och att skapa minnen för livet!

Mikael Magnusson

Vice ordförande

Kommer

Emelie Jansson

Ledamot

Spenderar min tid med min bättre halva Astro, en Golden Retriever på 6 år. Har tävlat lydnad och personsök men då Astro är pensionerad p.g.a. dålig kropp sedan ett år tillbaka njuter vi nu av pensionärslivet tillsammans. Ni finner mig ofta med en kamera i högsta hugg!

Camilla Bronning

Ledamot

Har just nu australisk kelpie, vorsteh och jämthund i huset. Öppen för det mesta inom hunderiet och har under årens lopp tävlat i lydnad, spår samt sök. Har även “fuskat” inom agility, utställning och nosework. Kelpiesarna har nöjet att träna rally, trix och agility med döttrarna – hittills bara roligt, gotta och inga krav, vilket passar den 10-åriga kelpiedamen alldeles utmärkt.

Helene Rudh

Ledamot

Jobbar som väktare tillsammans med min 4 åriga Rottweiler Freja, utbildad väktarhund. Intresserad av skydd och bruksspår samt den mentala biten inom rasutveckling.

Emilia Lundin

Suppleant

Bor med mina 2 aussies Tira, 1 år och 8 månader, och Poppa, 10 månader. Vi tränar agility och lydnad, och snart är planen att börja tävla med den äldre nu när hon är agilitymyndig.

Emmá Linnéa Lindelöf

Suppleant

Jag heter Emma och tollarhanen Kiro är min första egna hund. Vi är båda nybörjare tillsammans. Det vi tycker är roligast just nu är apporteringen och jaktträningen men vi tränar även lite lydnad. Jag är själv nyfiken på bruksgrenarna och vi har också provat agility mest för kul. Jag hoppas att vi framöver ska kunna och våga starta på både jaktprov och tävla i någon annan gren. Mina ambitioner är inte att nå de bästa resultaten, huvudsaken är att vi trivs, utvecklas och har roligt tillsammans, oavsett om det är på eller utanför tävlingsplanen.

Esther Morberg

Suppleant

Kommer

Helena Samuelsson & Kristina Lindqvist

Revisorer

Maria J Johansson & Linnéa Lundberg

Revisorsuppleanter