Styrelsen 2022

Du kan kontakta hela styrelsen genom att maila info@bodensbrukshundklubb.se

Victoria Westin-Ericsson
ordforande@bodensbrukshundklubb.se

Ordförande

Matte till hanhundarna Enzo, tibetansk terrier född november 2012 och Ilo, australian kelpie född juli 2021. Utbildades till ringsekreterare 2011, tävlingssekreterare rallylydnad/lydnad samt skrivare rallylydnad sedan 2017 och är under utbildning till rallylydnadsdomare, tävlingsledare i lydnad samt valp- och allmänlydnadsinstruktör. Tävlat i rallylydnad sedan 2016 och provat på lydnad. Tränar ID-spår och viltspår med Enzo. Planen med Ilo är att tävla lydnad, rallylydnad, bruks-spår samt leka lite på agilityplanen.

Malin Mattsson
sekreterare@bodensbrukshundklubb.se

Sekreterare

Är precis i skiftet mellan två karriärer. Ros, en malletik på snart 9 år, har jag haft turen att kunna tävla lydnad, sök, spår och skydd med. Speciellt skyddet och söket har vi gillat extra mycket. Min nya partner i framförallt brukset är också en malinois. Hon heter Yin och är född maj 2018. Vi siktar på en att ha en rolig karriär tillsammans framöver ♥
Inom Brukshundklubben är jag utbildad tävlingsledare, sekreterare och allmänlydnadsinstruktör.

Elisabet Englund
kassor@bodensbrukshundklubb.se

Kassör

Ägare till Bozza och WSS Calla. Har tävlat lite agility med Calla förut. Nu försöker jag mig på en bruks/lydnadskarriär med Bozza.

Elin Enberg

Vice ordförande

Ny i styrelsen från i år och jättetaggad på det arbetet! Brinner för att utveckla agilityn inom klubben och vill sätta Boden på agility-kartan igen. Jag har sheltien Ludde, 4 år, som min kompanjon och vi tränar och tävlar (inte helt oväntat) agility tillsammans. Har även planer på att utöka vår repertoar under året med lite nosework och rallylydnad.

Emilia Lundin

Helene Rudh

Ledamot

Jobbar tillsammans med min väktarhund Freja, en 5-årig rottweiler. Intresserad av skydd och bruksspår samt den mentala biten inom rasutveckling. Tävlingssekreterare för lydnad och bruks.

Kjell Nilsson

Lovisa Berg

Suppleant

Har i dagsläget bara min tollare Ville på 2,5 år. Vi tycker att det finns alldeles för mycket som är roligt att träna så vi är allätare när det gäller träning och aktivering. Är ny i styrelse från i år.

Frida Wuopio

Suppleant

Jag är matte till min papillon kille som heter Twix. Han är 1 år gammal och vi älskar att träna och ha roligt tillsammans. Sakta men säkert har vi börjat med både rallylydnad och agility.

Ante Hietanen

Supleant