Styrelsen 2021

Du kan kontakta hela styrelsen genom att maila info@bodensbrukshundklubb.se

Victoria Westin-Ericsson
ordforande@bodensbrukshundklubb.se

Ordförande

Matte till Enzo, hane av rasen tibetansk terrier född november 2012. Utbildad ringsekreterare från 2011, sekreterare rallylydnad/lydnad och skrivare rallylydnad sedan 2017. Tävlat i rallylydnad sedan 2016 och provat på lydnad. Tränar ID-spår och viltspår.

Malin Mattsson
sekreterare@bodensbrukshundklubb.se

Sekreterare

Är precis i skiftet mellan två karriärer. Ros, en malletik på snart 9 år, har jag haft turen att kunna tävla lydnad, sök, spår och skydd med. Speciellt skyddet och söket har vi gillat extra mycket. Min nya partner i framförallt brukset är också en malinois. Hon heter Yin och är född maj 2018. Vi siktar på en att ha en rolig karriär tillsammans framöver ♥
Inom Brukshundklubben är jag utbildad tävlingsledare, sekreterare och allmänlydnadsinstruktör.

Elisabet Englund
kassor@bodensbrukshundklubb.se

Kassör

Ägare till Bozza och WSS Calla. Har tävlat lite agility med Calla förut. Nu försöker jag mig på en bruks/lydnadskarriär med Bozza.

Camilla Bronning

Vice ordförande

Har just nu australisk kelpie, vorsteh och jämthund i huset. Öppen för det mesta inom hunderiet och har under årens lopp tävlat i lydnad, spår samt sök. Har även “fuskat” inom agility, utställning och nosework. Kelpiesarna har nöjet att träna rally, trix och agility med döttrarna – hittills bara roligt, gotta och inga krav, vilket passar kelpiedamerna alldeles utmärkt. Ska under 2021 ge mig på vallning med söta Zäta och vem vet kanske kommer det en ny blivande sökstjärna till familjen.

Karin Enander

Ledamot

Jag heter Karin Enander och är matte till min lilla energiska aussie tik Luna. Luna är två år som älskar att spåra så det är vår grej. Ny i klubben.

Helene Rudh

Ledamot

Jobbar tillsammans med min väktarhund Freja, en 5-årig rottweiler. Intresserad av skydd och bruksspår samt den mentala biten inom rasutveckling. Tävlingssekreterare för lydnad och bruks.

Johanna Jakobsson

Suppleant

Jag heter Johanna Jakobsson och är matte till två flatcoated retrievers, Enzo och Aston. Räknar mig som nybörjare på allt som har med hundar att göra men har i alla fall viss vana av styrelsearbete.

Lovisa Berg

Suppleant

Har i dagsläget bara min tollare Ville på 2,5 år. Vi tycker att det finns alldeles för mycket som är roligt att träna så vi är allätare när det gäller träning och aktivering. Är ny i styrelse från i år.

Linda Martinsson

Suppleant

Matte till Dino, min tredje briard född 2019. Vi tränar lydnad, spår och rallylydnad, med målet att ta oss till tävling.

Helena Samuelsson & Kristina Lindqvist

Revisorer