Tekniskt strul

God förmiddag fina medlemmar!

I veckan uppmärksammades att det varit problem med bokning av Pagla hundarena, detta är nu fixat och det går åter att boka inomhuslokalen som vanligt.

Om ni någon gång upplever att det inte finns några tider alls att boka så kolla gärna en månad eller två framåt i tiden, finns det fortfarande inga tider så är vi i styrelsen tacksamma om ni hör av er för en dubbelkoll! Det är ju trist om lokalen står tom över en teknikalitet när det finns så många träningssugna ekipage! ? Glöm inte att det alltid går att boka lokalen via vår kassör Elin eller ordförande Victoria om ni skulle ha problem.

Vi i styrelsen önskar god fortsättning och uppdaterar er löpande med information kring klubbens verksamhet, närmast är ev. medlemsmöte under slutet av maj, så håll utkik! ?