Årets … 2019

Foto: Emelie Jansson

Inför årsmötet 2020 där vi kommer premiera alla våra duktiga tävlingsekipage tillsammans med några fler utmärkelser för 2019, utmärkelser som förhoppningsvis blir återkommande även i framtiden.

Årets hund
Tävlande för Bodens Brukshundklubb och Hundungdom kan skicka in sina fem bästa resultat för tävlingsåret 2019 till ordforande(a)bodensbrukshundklubb.se. Ange förarens namn, hundens fullständiga namn, klass, resultat och tävlingsplats. Tävlande inom grenarna bruks (spår, sök, skydd), lydnad och rallylydnad behöver inte skicka in resultat då vi till detta år tar hjälp av listor tagna direkt från SBKtävling där samtliga resultat återfinns. Sista dag: 31 januari 2020

Årets ….
Medlemmarna har fått rösta fram genom en omröstning på Facebook vilka utmärkelser som ska uppmärksammas på årsmötet 2020. Under kvällen kommer ett formulär delas via MedlemOnline till samtliga medlemmar där ni anonymt kan nominera till dessa utmärkelser. Vänligen ge även motivering till er nominering. Sista dag: 31 januari 2020