Nya bokningsregler

På vårt medlemsmöte 7/12 togs det beslut om att ändra på våra bokningsregler för Pagla Hundarena. Frågan om Pagla Hundarena är alltid levande och till nästa medlemsmöte går denna information att återfinnas i bokningsreglerna;

Privatpersoner utan medlemskap, föreningar och/eller företag som vill boka tid i lokalen använder kontaktformuläret. Kostnaden för att hyra lokalen som privatperson utan medlemskap, förening och/eller företag är den dubbla timtaxan än ordinarie prissättning. Klubbens ordinarie verksamhet har alltid förtur och 5 dagars av/-ombokningsvillkor tillämpas.

Detta betyder att kravet på medlemskap är släppt men personer som saknar medlemskap samt föreningar och/eller företag måste boka tid i lokalen genom att skicka in önskade bokningstider via kontaktformuläret.

Vi har även lagt in ett till obligatoriskt fält vid bokning “Aktivitet”. Här önskar vi att ni skriver vilken aktivitet ni har tänkt att bedriva under er bokning, exempelvis lydnad, nosework, rallylydnad eller agility. Med förhoppning om att vi kan bli mer tidseffektiva med vår hyrda tid i lokalen.